Hozzávalók:
2,5 dl kuszkusz
2,5 dl húsleves vagy víz (aki vízzel készíti ízesítse!)
20-30 dkg csirkemell
kb. 30 dkg zöldség ízlés szerint (répa-karfiol-brokkoli-cukkini-póréhagyma-színes paprikák)
só, bors, zsiradék
petrezselyem, fetasajt
A kuszkuszt tálba tesszük, ráöntjük a forró folyadékot, összeverjük és letakarjuk.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felhevített zsiradékon megsütjük és kivesszük, félretesszük.
Ugyanebbe a serpenyőbe a felvágott zöldségeket pár perc alatt megpirítjuk, közben ízesítjük sóval, borssal, esetleg fokhagymával. Ha ez kész hozzáadjuk a megsütött csirkemellet.
A kuszkuszt átkeverjük majd elvegyítjük a zöldséges csirkemellel.
Ízlés szerint megszórhatjuk petrezselyemmel, tálaláskor fetasajttal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése