Hozzávalók:
sertéskaraj ( nálam 8 szelet )
gépsonka 8 szelet
óvári sajt 8 szelet ( persze lehet másfajta is :)
25-30 dkg gomba
hagyma, só, bors, petrezselyem, kevés liszt
A karajt mossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe márjuk és kevés olajon megsütjük. Ne szárítsuk ki, hiszen még a sütőben is sülni fog!
A hagymát apróra vágjuk, olajon megfuttatjuk. A gombát szeleteljük, rádobjuk a hagymára, sózzuk, borsozzuk és megpároljuk. Én nem adtam hozzá vizet, hisz úgyis ereszt elegendő mennyiségűt. Ha kész megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
A hússzeleteket papírral bélelt tepsire tesszük. Mindegyikre teszünk egy szelet félbehajtott sonkát, erre pakoljuk a gombát, majd a sonkaszelet másik felét ráhajtjuk. tetejét befedjük egy szelet sajttal és a sütőben ráolvasztjuk, pirítjuk a sajtot.
Felső kép sütés előtt, alsó kép sütés után.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése