Hozzávalók:
50-60 dkg csirkemell
1 fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
20 dkg császárszalonna vagy füstölt szalonna
20-30 dkg zöldborsó
só, bors, őrölt kömény
2-3 evőkanál liszt
A húst megmossuk, csíkokra vágjuk. Olajat hevítünk, beletesszük a csirkemellet és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük a liszttel, felöntjük kb. 3 dl vízzel, letakarjuk és puhára pároljuk.
Közben a hagymát apróra vágjuk a szalonnát felcsíkozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a hagymát, szalonnát és megpirítjuk. A húshoz adjuk a borsóval együtt és készre főzzük. Őrölt köménnyel fűszerezzük. Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése