Nyomtatás

2016. július 27., szerda

Csirkemell sajtos - tejszínes mártásban

Ha szeretnétek egy gyors, ízletes ebédet vagy vacsorát, akkor ezt készítsétek el! :)

Hozzávalók:

csirkemell csíkokra vágva
bacon vagy húsos szalonna apróra vágva
1/2 l tejföl
tömlős sajtkrém natúr vagy tejszínes
4-5 dl főzőtejszín
ízlés szerint só, bors, fokhagyma
spagetti vagy makaróni

A tésztát kifőzzük.
A csirkemellet fűszerezzük, olajon megpirítjuk, közben hozzáadjuk a szalonnát is.
A tejfölben elkeverjük a főzőtejszínt, a tömlős sajtot és ízlés szerint fűszerezzük. Ha a hús megpuhult ezt a mártást ráöntjük, egyet forraljuk és tésztával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...