Tramita Rita vagyok, Tatán lakom fiaimmal és a férjemmel. Óvodában dolgozom dadusként. Sokat tevékenykedem a konyhában, szeretem a kézműves munkákat is. Nagyanyámtól lestem el a konyhai munkálatok csínját-bínját :) Ő nagyon sokat sütött, nem volt olyan hétvége, hogy két három fajta sütemény ne lett volna a kamrában. Valószínű innen a szeretete az én sütögetéseimnek is. Találtok nálam mindenfélét, legyen az mézeskalács, étel, ital, lekvár, sütemény és egyebek.
Nyomtatás
2017. szeptember 26., kedd
Húskrém
Ha már nem tudtok mit kezdeni a megmaradt pörkölttel :) Van az úgy, hogy főételként kevés a családnak vagy feltétnek egy főzelékre. Vagy direkt többet készítek, hogy egy klassz húskrémnek is jusson belőle, Jobb, mint egy felvágott! Tudod mi van benn ;) Nos, ilyen esetekben bedobom az aprítóba a pörköltet, puha vajjal jól kikeverem, kiturmixolom. A megfelelő állag eléréséhez pedig a szaftjából teszek hozzá mindig egy kicsit. Tökéletes szendvicskrém, melegszendvicskrém lesz belőle.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése