2017. augusztus 28., hétfő

Mogyorókrémes korongok

Egyszerű, gyorsan elkészíthető. A mogyorókrém miatt tuti befutó a gyerekek körében :) Csak várni kell pár órát, míg összeállnak az ízek. 


Hozzávalók:

30 dkg liszt
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
2 tojássárgája
2 evőkanál folyékony habtejszín

töltéshez mogyorókrém 

Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit és hűtőbe tesszük két órára. 
Ha lehűlt nyújtjuk, 4-5 cm-es átmérőjű korongokat szaggatunk és papírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük. Ha kihűlt mogyorókrémmel töltjük, porcukorral meghintjük. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Print

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...