2015. augusztus 26., szerda

Sós stangli citrommal

Ez a recept is a gyors kategóriába tartozik nálam :) Este összerakom a tésztát, másnap megsütöm. Sok laca-faca nincs vele. Meglepő a citrom, de ez miatt nem kell aggódni!
Amit leírok az az eredeti recept, de nekem egy kicsit sótlan volt ebben a formában.

Hozzávalók:

40 dkg margarin
1 dl tejföl
15 dkg reszelt sajt (+ a szóráshoz)
60 dkg liszt
1 kisebb citrom leve
1 evőkanál só
1 tojás a kenéshez

A hozzávalókból tésztát készítünk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A tésztát daraboljuk, nyújtjuk 2-3 mm vastagságúra, felvágjuk, lekenjük tojással és tetszés szerint sajttal, szezámmaggal, köménymaggal megszórjuk. 180-200 fokon megsütjük.
Sós stangli citrommal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...