Hozzávalók:
15 dkg mandulaliszt
35 dkg gluténmentes süteményliszt (nálam schar mix it universal)
15 dkg porcukor
15 dkg vaj
2 tojássárgája
1 csomag sütőpor
citrom reszelt héja
2 evőkanál tejföl
töltéshez ízlés szerint lekvár
A hozzávalókból tésztát készítünk és egy órán át a hűtőben pihentetjük.
A sütőt előmelegítjük 180 fokosra, tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A tésztát kinyújtjuk, kb. 3-4 mm vastagságúra és kiszaggatjuk, minden másodiknak a közepét is. Tepsire tesszük, megsütjük, kb. 10 perc alatt. Rácsra téve hűlni hagyjuk.
A linzereket tetszés szerinti lekvárral összeragasztjuk, megszórjuk porcukorral és pár órát érni hagyjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése