Nyomtatás

2016. szeptember 4., vasárnap

Lecsós, rakott csirkemell

Ma egy viszonylag gyors ebédet készítettem. A lecsó adva volt, azzal nem kellett foglalkoznom. A burgonyát csak héjában megfőztem, a csirkemell hamar kész van, így csak össze kellett dobni az ételt.  Elkészíthető a télen nyáron egyaránt.

       


Hozzávalók: (négy főre)

8 szelet csirkemell
kb. egy kiló burgonya
kész lecsó (kb. egy kiló paprikából készült)
tejföl, sajt 

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és felkarikázzuk. 
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és forró zsiradékban megsütjük. 
Egy tepsit kibélelünk a burgonya felével, megsózzuk. Rátesszük az csirkemelleket, ízlés szerinti mennyiségű lecsóval beborítjuk. A maradék burgonyát rátesszük a tetejére. Sózzuk, tejföllel megkenjük, reszelt sajttal meghintjük. 200 fokos, előmelegített sütőben megsütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...