tag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post6308240312066612385..comments2024-01-17T18:23:21.831+01:00Comments on TraRita sütödéje és egyéb munkái : HókockaTramita Ritahttp://www.blogger.com/profile/16487436872423761792noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-34556996976691342272020-11-05T11:07:32.391+01:002020-11-05T11:07:32.391+01:00Megsütötted? Örülök, hogy ízlett! :)
Megsütötted? Örülök, hogy ízlett! :) <br />Tramita Ritahttps://www.blogger.com/profile/16487436872423761792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-36812840117782025642020-10-17T15:25:09.369+02:002020-10-17T15:25:09.369+02:00Szuper recept, nagyon finom a süti! 🙂Szuper recept, nagyon finom a süti! 🙂Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07076120634949399785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-89095471729350752392015-09-14T14:13:04.198+02:002015-09-14T14:13:04.198+02:00Szívesen! :)Szívesen! :)Tramita Ritahttps://www.blogger.com/profile/16487436872423761792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-13273097930927203692015-09-13T22:42:22.663+02:002015-09-13T22:42:22.663+02:00Értem, köszönöm szépen a segítséget, még nem állta...Értem, köszönöm szépen a segítséget, még nem álltam neki, de hamarosan kipróbálom és megmutatom az eredményt. :) Nekem is van olyan sekély tepsim, amibe meg lehetne sütni a lapokat, majd abban fogom kipróbálni.bogriellahttps://www.blogger.com/profile/17599754321764031537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-86379185536260597172015-09-13T16:29:58.233+02:002015-09-13T16:29:58.233+02:00Nem a tepsi hátulján sütöm, hanem a belsejében. Ne...Nem a tepsi hátulján sütöm, hanem a belsejében. Nekem nagyon sekély tepsim van és könnyen ki tudom belőle csúsztatni. Válaszom, hogy szilikonos sütőpapíron sütök mindent, minden lapot, tésztát. Semmi kenegetés, lisztezés :) A megsült tésztát rácsra csúsztatom. Tramita Ritahttps://www.blogger.com/profile/16487436872423761792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-12250529403378664932015-09-09T23:14:46.350+02:002015-09-09T23:14:46.350+02:00Szeretném megkérdezni, hogy mielőtt a tepsi hátulj...Szeretném megkérdezni, hogy mielőtt a tepsi hátuljára tennéd a tésztalapokat, hogy megsüsd, lekened-e vajjal és megszórod-e liszttel vagy csak úgy simán rárakod... egyszer láttam a barátnőmet Vendégvárót sütni, ahhoz is lapokat kell, a szag tényleg dauervíz szag volt és ő eléggé nehezen tudta leszedni a tepsi hátuljáról a lapot, nem is sikerült neki egyben. Van annak valami trükkje, hogy egyben lejöjjön?Bogriellahttps://www.blogger.com/profile/16817373361731372207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-71521260177511726292015-09-06T21:41:49.847+02:002015-09-06T21:41:49.847+02:00Nagyon finomak a szalalkális sütemények, nem kell ...Nagyon finomak a szalalkális sütemények, nem kell sokat várni, hogy megpuhuljanak a lapok. Az egyetlen hátránya az a sülés közbeni "illat". Olyan illata van mint a dauervíznek :D <br />Remélem ízlik majd neked is Bogi! :) Kíváncsian várom a véleményed! Tramita Ritahttps://www.blogger.com/profile/16487436872423761792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3335536314001597318.post-33496065041778048482015-09-06T21:17:38.676+02:002015-09-06T21:17:38.676+02:00Köszönöm szépen a receptet, még sosem sütöttem sza...Köszönöm szépen a receptet, még sosem sütöttem szalakális sütit, valamiért nekem túl macerás, a több lap külön, külön sütése... pedig a kelt tésztákkal, zserbóval, tortákkal semmi bajom nincsen. :) Úgy döntöttem, ki fogom próbálni ezt a receptedet hamarosan. :)Bogriellahttps://www.blogger.com/profile/16817373361731372207noreply@blogger.com